Προσφατες Ταινιες

Moscow on the Hudson

http://tainies4free.getforum.net/t741-topic#12628
Είδος Ταινίας:

   Δράμα
    Κωμωδία
    Ρομαντική

Ηθοποιοί:

   Robin Williams
    Maria Conchita Alonso
    Cleavant Derricks |

Ετος παραγωγής:

   1984

Διάρκεια:

   115 min

Ο ρώσος σαξοφωνίστας Vladimir Ivanoff (Robin Williams) βρίσκεται σε περιοδεία με το τσίρκο, όπου δουλεύει, στην Νέα Υόρκη. Το σκάει από τη συνοδεία της KGB και βρίσκει άσυλο και στέγη στο σπίτι του Lionel Witherspoon (Cleavant Derricks) στο Χάρλεμ. Εκεί θα γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ιταλίδας Lucia Lombardo (Maria Conchita Alonso) και θα αρχίσει να αγαπά αυτό το νέο τρόπο ζωής.

Home Alone 2: Lost In New York (1992)

http://tainies4free.getforum.net/t740-topic#12626
Είδος: Adventure, Comedy, Crime, family Χρονολογία: 1992 (Διάρκεια:120')
Βαθμολογια : 6.2
Σκηνοθεσία: Chris Columbus
Ηθοποιοί: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

Ο Κέβιν Μακάλιστερ ξαναχτυπά! Αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνος στο σπίτι, είναι μόνος στη Νέα Υόρκη, με αρκετά μετρητά και πιστωτικές κάρτες για να αναστατώσει τη μεγαλούπολη. Ο Κέβιν όμως δεν θα είναι μόνος για πολύ. Οι διαβόητοι ληστές που έχουν βρει άγριους μπελάδες με τον Κέβιν, βρίσκονται κι αυτοί στην Νέα Υόρκη για να ετοιμάσουν μια μεγάλη ληστεία. Ο Κέβιν θα τους υποδεχτεί ξανά με χουνέρια χειρότερα από τα προηγούμενα που τους είχε κάνει
.

Elveda Katya (2012)

http://tainies4free.getforum.net/t739-topic#12624
Είδος ταινίας: Drama
Σκηνοθεσία: Ahmet Sonmez
Σενάριο: Nalan Merter, Nalan Merter Savas
Ηθοποιοί: Beliz Aksoy, Anna Andrusenko, Ruchan Caliskur, Caner Cindoruk
Βαθμολογια : 6,6


Υπόθεση:
Η Ελβέντα Κάτια (Farewell Katya) αφηγείται την ιστορία της Κάτιας, ένα κοριτσιου από την Γεωργία που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο στο Βατούμ της Γεωργίας.
Η Κάτια (Anna Andrusenko) μαθαίνει ότι ο πατέρας της είναι καπετάνιος στο τούρκικο λιμάνι της Τραπεζούντας.
Ταξιδεύει εκεί για να μάθει πως είναι να έχεις πατέρα..
Ο πατέρας της, ονομάζεται Χαντί Γιουσούφ (Kadir Inanir) και είναι αποδεδειγμένα ένας ευσεβής, μέλος μιας βαθύτατα συντηρητικής κοινωνίας.
Η Κάτια γνωρίζει ελάχιστα  την Τουρκία και ο γερο-καπετάνιος Γιουσούφ  δεν γνωρίζει ότι η περιπέτεια του με μια Γεωργιανή γυναίκα που συνάντησε σε ένα από τα λιμάνια έχει αποφέρει καρπούς..

Avant l'aube (The Night Clerk) (2011)


http://tainies4free.getforum.net/t738-topic#12614

Είδος ταινίας: Drama
Βαθμολογία: 6.4/10 (371)

104 min

Σκηνοθεσία: Raphael Jacoulot
Σενάριο: Lise Macheboeuf, Raphael Jacoulot
Ηθοποιοί: Jean-Pierre Bacri, Vincent Rottiers, Ludmila MikaΓ«l, Sylvie Testud
Χώρα παραγωγής: France | Luxembourg 


Υπόθεση:Ο Φρεντερίκ είναι ένας νέας σε κοινωνική επανένταξη. Δουλεύει σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στο βουνό. Είναι χειμώνας, χιονίζει και ένας πελάτης εξαφανίζεται. Ο Φρεντερίκ υποπτεύεται την οικογένεια που τον απασχολεί, αλλά προστατεύει το αφεντικό του, τον άνθρωπο που του έδωσε την αγάπη που δεν είχε. Σύντομα θα βρεθεί σε κίνδυνο...
 

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ - GROWN UPS (2010)

http://tainies4free.getforum.net/t737-topic#12602
Είδος ταινίας: Comedy
Βαθμολογία: 5.8/10 (121,545)

Σκηνοθεσία: Dennis Dugan
Σενάριο: Adam Sandler, Fred Wolf
Ηθοποιοί: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade
Πρεμιέρα (US): 22/07/10
Πρεμιέρα (GR): 22/07/10
Χώρα παραγωγής: USA

Υπόθεση:
Τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο, πέντε καλοί φίλοι, o ξεκαρδιστικός ’νταμ Σάντλερ (You Dont mess with the Zohan, I now pronounce you Chuck & Larry, Click, Anger Management), ο Κέβιν Τζέιμς (επίσης πρωταγωνιστής στις ίδιες ταινίες), ο Ρομπ Σνάιντερ, ο Κρις Ροκ και ο Ντέιβιντ Σπέιντ, άλλοι παντρεμένοι πια, μαζί με τις γυναίκες τους (Σάλμα Χάγιεκ, Frida, Banditas είναι η σύζυγος του Σάντλερ στην ταινία), και άλλοι ανύπαντροι, ξανασυναντιούνται για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου και να αποδείξουν πως παραμένουν για πάντα αμετανόητοι έφηβοι… Η dream team της σύγχρονης κωμωδίας του Χόλυγουντ με μία νέα ταινία που υπόσχεται γέλιο μέχρι δακρύων…!
TRAILER

Columbus Circle (2012)

http://tainies4free.getforum.net/t736-topic#12599





Είδος ταινίας: Mystery | Thriller
Βαθμολογία: 5.8/10 (6,532)

Σκηνοθεσία: George Gallo
Σενάριο: George Gallo, Kevin Pollak
Ηθοποιοί: Selma Blair, Amy Smart, Jason Lee, Giovanni Ribisi
Χώρα παραγωγής: USA

Υπόθεση:
Μια κληρονόμος, η Άμπιγκεϊλ, που πριν από 20 χρόνια είχε δεχτεί επίθεση με όπλο μέσα στο διαμέρισμά της, έρχεται αντιμέτωπη ξανά με τους φόβους της, όταν ένας γείτονάς της σκοτώνεται κι ένας ντετέκτιβ καταφτάνει για να ξεκινήσει τις έρευνες.

TRAILER


MCCANICK (2013)

http://tainies4free.getforum.net/t735-topic#12598
Είδος ταινίας: Crime | Drama
Βαθμολογία: 5.2/10 (251)

Σκηνοθεσία: Josh C. Waller
Σενάριο: Daniel Noah
Ηθοποιοί: Rachel Nichols, Mike Vogel, Cory Monteith, David Morse
Πρεμιέρα (US): 15/01/14
Χώρα παραγωγής: USA 


Υπόθεση:Ο Γιουτζίν «Μακ» ΜακΚάνικ είναι ένας ντετέκτιβ που μαζί με τον συνεργάτη του, Φλόιντ Ίντρατορ, καταδιώκουν έναν νεαρό εγκληματία με το όνομα Σάιμον Γουίκς. Ο Γουίκς δεν είναι ένα νέο πρόσωπο για τον «Μακ», αφού αυτός τον έστειλε στη φυλακή πριν επτά χρόνια, από όπου μόλις αποφυλακίστηκε. Ακόμα χειρότερα, ο νεαρός κακοποιός έχει στα χέρια του ένα μυστικό που απειλεί τον Μακ.

TRAILER

Hysteria (2011)

http://tainies4free.getforum.net/t733-topic#12588
Είδος ταινίας: Comedy | Romance
Βαθμολογία: 6.7/10 (17,111)

100 min

Σκηνοθεσία: Tanya Wexler
Σενάριο: Jonah Lisa Dyer, Jonah Lisa Dyer, Stephen Dyer, Stephen Dyer, Howard Gensler
Ηθοποιοί: Maggie Gyllenhaal, Hugh Dancy, Jonathan Pryce, Felicity Jones
Πρεμιέρα (US): 18/05/12
Χώρα παραγωγής: UK | France | Germany | Luxembourg 



Υπόθεση:
Hysteria (υστερία) ονόμαζαν οι γιατροί του 19ου αιώνα την – κατά την άποψή τους – ‘ασθένεια’ των γυναικών όταν παρουσίαζαν ψυχοσωματικά συμπτώματα από την έλλειψη ικανοποιητικού sex! Σε μια εποχή που όταν ο άνδρας έμενε ικανοποιημένος κατά την ερωτική πράξη η ικανοποίηση των κυριών τους εθεωρείτο αμελητέο ζήτημα, η ιατρική επιστήμη επέμενε να αντιμετωπίζει τα ενοχλητικά συμπτώματα της ‘Υστερίας’ συνιστώντας αφαίμαξη, βδέλλες και μπάνια στη θάλασσα. Στη ρομαντική κωμωδία ‘Hysteria‘ μεταφερόμαστε στην Βικτωριανή Αγγλία και στην προσπάθεια του γιατρού Dr. Robert Dalrymple (Jonathan Pryce) να θεραπεύσει την ‘Υστερία’ με την μέθοδο ‘Υστερικός παροξυσμός’, δηλαδή οδηγώντας τις ασθενείς του σε οργασμό ‘δια χειρός’ του. Καθώς όμως είναι μια πολύ κοπιαστική μέθοδος προσλαμβάνει και τον νεαρό συνάδελφό του Dr. Mortimer Granville (Hugh Dancy) για να τον βοηθήσει. Όμως και ο νεαρός – που είναι ιδιαίτερα ικανός – σύντομα αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα κόπωσης και έτσι η ιατρική επιστήμη καταφεύγει στην επιστήμη της μηχανικής και δημιουργούν με τη βοήθεια του πλούσιου Edmund St. John-Smythe (Rupert Everett) ένα μηχάνημα που εκτός από το ότι έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα είναι και εντελώς ξεκούραστο.

  
TRAILER

I Am a King (2012)

http://tainies4free.getforum.net/t731-topic#12585
Είδος ταινίας: Comedy | History
Βαθμολογία: 5.9/10 (50)

Σκηνοθεσία: Kyu-sung Jang
Σενάριο: Seong-gu Hwang
Ηθοποιοί: Ji-hun Ju, Yun-shik Baek, Hie-bong Byeon, Yeong-gyu Park
Χώρα παραγωγής: South Korea 


 Υπόθεση:Ο Τσουνγκ Νιονγκ είναι ένας αδύναμος τρίτος πρίγκιπας, που χωμένος στα βιβλία του απολαμβάνει μια ελεύθερη ζωή. Όταν ο βασιλιάς εξοργισμένος από την κακή συμπεριφορά του μεγάλου του γιου, τον εκθρονίζει και βάζει στην θέση του τον Τσουνγκ Νιονγκ, εκείνος τρομοκρατημένος από τον αδερφό του και την ευθύνη που πέφτει πάνω του αποφασίζει να το σκάσει από το παλάτι. Την ίδια όμως ώρα που φεύγει από το παλάτι, ένας υπηρέτης ο Ντοκ Τσιλ, προσπαθεί να μπει στο παλάτι για να σώσει την αγαπημένη του κυρία που κατηγορείται για προδοσία. Ο Ντοκ Τσιλ μοιάζει εκπληκτικά με τον Πρίγκιπα και οι προσωπικοί φρουροί του Πρίγκιπα αποφασίσουν να τον βάλουν να παριστάνει τον διάδοχο μέχρι να βρουν τον πραγματικό. Παράλληλα ο Τσουνγκ Νιονγκ, συλλαμβάνεται σαν φυγάδας σκλάβος και έτσι θα πρέπει να βιώσει την ζωή των υπηκόων του.





Journey 2: The Mysterious Island (2012)

http://tainies4free.getforum.net/t730-topic#12580
Είδος ταινίας: Action | Adventure
Βαθμολογία: 5.7/10 (46,155)

94 min

Σκηνοθεσία: Brad Peyton
Σενάριο: Brian Gunn, Mark Gunn, Richard Outten, Brian Gunn, Mark Gunn, Jules Verne
Ηθοποιοί: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Vanessa Hudgens, Michael Caine
Πρεμιέρα (US): 10/02/12
Πρεμιέρα (GR): 15/03/12
Χώρα παραγωγής: USA 


Υπόθεση:Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Σον λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο σήμα κινδύνου από ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη – ένα νησί με περίεργα όντα, βουνά από χρυσό, θανατηφόρα ηφαίστεια και πολλά εντυπωσιακά μυστικά. Ο πατριός του, βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον αποτρέψει, θα αποφασίσει να τον συνοδεύσει στην αποστολή του. Μαζί με έναν πιλότο ελικοπτέρου και την πανέμορφη και ξεροκέφαλη κόρη του, θα αρχίσουν, να αναζητούν το νησί, να σώσουν τον μοναδικό κάτοικο του και να φύγουν πριν τα σεισμικά, ωστικά κύματα εξαφανίσουν το νησί και τους θησαυρούς του μια για πάντα.  

TRAILER

Αγώνες πείνας (The Hunger Games) (2012)

http://tainies4free.getforum.net/t729-topic#12579
Είδος ταινίας: Action | Drama
Βαθμολογία: 7.2/10 (409,593)

Σκηνοθεσία: Gary Ross
Σενάριο: Suzanne Collins, Billy Ray, Gary Ross
Ηθοποιοί: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks
Πρεμιέρα (US): 23/03/12
Πρεμιέρα (GR): 22/03/12
Χώρα παραγωγής: USA 


Υπόθεση:Από τα ερείπια ενός μέρους που κάποτε ήταν γνωστό ως Βόρεια Αμερική έχει αναδυθεί το έθνος της Πάνεμ, μια λαμπερή Κάπιτολ που περιβάλλεται από δώδεκα απομακρυσμένες επαρχίες. Η Κάπιτολ είναι σκληρή και αμείλικτη και κρατά τις επαρχίες υπό τον έλεγχό της αναγκάζοντάς τις να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση. Για την δεκαεξάχρονη Κάτνις Έβερντιν, που ζει μόνη μαζί με τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή της, η απόφαση της να πάρει εθελοντικά τη θέση της αδερφής της στους Αγώνες δεν διαφέρει και πολύ από μια θανατική ποινή. Όμως η Κάτνις έχει φτάσει κι άλλη φορά κοντά στο θάνατο -και η επιβίωση είναι δεύτερη φύση για εκείνη. Χωρίς να το επιδιώκει πραγματικά, διεκδικεί σοβαρά τη νίκη. Αλλά για να νικήσει, θα πρέπει να αρχίσει να κάνει επιλογές που φέρνουν σε σύγκρουση την επιβίωση με την ανθρωπιά και την αγάπη με τον έρωτα.  


11.6 (2013)

http://tainies4free.getforum.net/t728-topic#12578
Είδος: Thriller
Χρονολογία: 2013 (Διάρκεια:102')
Βαθμολογια : 5.9
Σκηνοθεσία: Philippe Godeau
Ηθοποιοί: François Cluzet, Bouli Lanners, Corinne Masiero

Η ταινία του σκηνοθέτη Φιλίπ Γκοντό, με τίτλο «11.6» αφηγείται τη ληστεία που διέπραξε πριν από τρεισήμισι χρόνια ο Τονί Μουσλέν, ένας οδηγός θωρακισμένου οχήματος χρηματαποστολής, ο οποίος εξαφανίστηκε με λεία 11.6 εκατομμύρια ευρώ, ως «ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στο αφεντικό του», όπως είχε υποστηρίξει μετά.

Ο ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ - THE EXPATRIATE (2013)

http://tainies4free.getforum.net/t727-topic#12576
Είδος ταινίας: Action | Thriller
Βαθμολογία: 6.0/10 (13,683)

Σκηνοθεσία: Philipp Stölzl
Σενάριο: Arash Amel
Ηθοποιοί: Olga Kurylenko, Aaron Eckhart, Liana Liberato, Garrick Hagon
Πρεμιέρα (GR): 07/02/13
Χώρα παραγωγής: USA | Canada | Belgium 


Υπόθεση:Το The Expatriate 2012 είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ με τον Aaron Eckhart να υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη σχέση του με τη 15χρονη κόρη του. Προσλαμβάνεται ως υπεύθυνος ασφαλείας μιας πολυεθνικής στο Βέλγιο άλλα όταν φτάνει εκεί βρίσκει την εταιρία να μην υπάρχει πια, τους εργαζόμενους εξαφανισμένους και έναν επαγγελματία δολοφόνο να κυνηγάει για να σκοτώσει αυτόν και την κόρη του. Πατέρας και κόρη τρέχουν για να σωθούν ενώ προσπαθούν να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο ειδικά αφού η κόρη μαθαίνει για το παρελθόν του πάτερα.


Edemption (2013)

http://tainies4free.getforum.net/t726-topic#12572

Άστεγος και φυγάς από στρατοδικείο, ένας προβληματικός πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων εισέρχεται στον εγκληματικό υπόκοσμο του Λονδίνου αρπάζοντας την ταυτότητα ενός άλλου ανθρώπου που θα τον μεταμορφώσει σ' έναν εκδικητικό άγγελο στη συνέχεια.


Παραγωγή: 2013
Είδος Ταινίας: Δράση, Εγκλήματος
Σκηνοθέτης: Steven Knight
Ηθοποιοί: Jason Statham, Agata Buzek, Vicky McClure 










The Call (2013)

 
http://tainies4free.getforum.net/t725-topic#12566
Είδος ταινίας: Thriller
Βαθμολογία: 6.6/10 (48,738)

Σκηνοθεσία: Brad Anderson
Σενάριο: Jon Bokenkamp, Nicole D'Ovidio, Richard D'Ovidio, Richard D'Ovidio
Ηθοποιοί: Abigail Breslin, Halle Berry, Morris Chestnut, Ella Rae Peck
Πρεμιέρα (US): 15/03/13
Πρεμιέρα (GR): 09/05/13
Χώρα παραγωγής: USA

Υπόθεση:
Η Jordan (Halle Berry),διαχειρίστρια κλήσεων της αστυνομίας δέχεται μια κλήση από μια νεαρή κοπέλα (Abigail Breslin) η οποία μόλις έχει απαχθεί από έναν ψυχοπαθή δολοφόνο,έτσι η Jordan πρέπει να έρθει αντιμέτωποι με τους φόβους και τα γεγονότα που την στοιχειώνουν από το παρελθόν προκειμένου να σώσει τη κοπέλα.

The Heat (2013)

http://tainies4free.getforum.net/t724-topic#12562
Είδος ταινίας: Action | Comedy
Βαθμολογία: 6.6/10 (58,664)

Σκηνοθεσία: Paul Feig
Σενάριο: Katie Dippold
Ηθοποιοί: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demián Bichir, Marlon Wayans
Πρεμιέρα (US): 28/06/13
Χώρα παραγωγής: USA 


Υπόθεση:Η νευρική και επί των τύπων πράκτορας του FBI Σάρα Άσμπερν είναι γνωστή στο σώμα για τη μεθοδικότητα της, τη λατρεία της επί της τελειότητας, αλλά και την αλαζονεία της. Από την άλλη, η Σάνον Μάλινς είναι από τους καλύτερους «άντρες» του αστυνομικού τμήματος της Βοστόνης. Αρπάζει γρήγορα, δεν φοβάται τα λόγια κι έχει το ένστικτο και τα κότσια για να συλλαμβάνει τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς στους δρόμους της πόλης. Καμία από τις δύο δεν είχε ποτέ συνεργάτης, αλλά στην ουσία ούτε και φίλο. Όταν αναγκάζονται να ενώσουν δυνάμεις για να κατατροπώσουν έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών, γίνονται αυτό που κανείς δεν θα περίμενε: φίλες.
TRAILER

Battle of the Year (2013)

http://tainies4free.getforum.net/t722-topic#12560
Είδος ταινίας: Music
Βαθμολογία: 3.7/10 (1,905)

Σκηνοθεσία: Benson Lee
Σενάριο: Brin Hill, Chris Parker, Benson Lee
Ηθοποιοί: Josh Holloway, Laz Alonso, Josh Peck, Caity Lotz
Πρεμιέρα (US): 20/09/13
Πρεμιέρα (GR): 14/11/13
Χώρα παραγωγής: USA

Υπόθεση:
Οι αγώνες Battle of the Year είναι το αντίστοιχο των Ολυμπιακών Αγώνων για τον χορό. Ένα τουρνουά που κάθε μία φορά τον χρόνο, μαζεύει τους καλύτερους από όλες τις χώρες. Οι Αμερικανοί δεν έχουν κερδίσει επί 15 χρόνια. Ο Ντάντε, γκουρού του χιπ-χοπ από το Λος Άντζελες, θέλει ξανά τη χώρα του στην κορυφή. Πρώτα βρίσκει προπονητή, στο πρόσωπο του φίλου του, Μπλέικ, πρώην πρωταθλητή προπονητή μπάσκετ. Μαζί μαζεύουν την Dream Team από όλη τη χώρα κι ενώ έχουν μονάχα τρεις μήνες για το τουρνουά.
TRAILER


Attila 2013

http://tainies4free.getforum.net/t720-topic#12557
Είδος ταινίας: Action
Βαθμολογία: ()

Σκηνοθεσία: Emmanuel Itier
Σενάριο: Anthony C. Ferrante, Emmanuel Itier
Ηθοποιοί: Chris Conrad, Mikayla S. Campbell, Poncho Hodges, Luke Barnett
Πρεμιέρα (US): 31/12/13
Χώρα παραγωγής: USA 


Υπόθεση:Όταν οι Αμερικανοί στρατιώτες κλέβουν ακούσια τα μυστικά πλούτη του Αττίλα, η οργή των βαρβάρων ξυπνά! Ο μουμιοποιημένος πολεμιστής δε θα σταματήσει με τίποτα μέχρι να σκοτώσει τους εισβολείς.
TRAILER

The Suspect (2013)

http://tainies4free.getforum.net/t718-topic#12555
Είδος ταινίας: Thriller
Βαθμολογία: 5.2/10 (202)

Σκηνοθεσία: Stuart Connelly
Σενάριο: Stuart Connelly
Ηθοποιοί: Mekhi Phifer, William Sadler, Sterling K. Brown, Derek RochΓ©
Πρεμιέρα (US): 18/10/13
Χώρα παραγωγής: USA

Υπόθεση:
Δύο Αφρό-Αμερικανοι κοινωνιολόγοι παριστάνουν τους ληστές τραπεζών σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν τις φυλετικές ανοχές της δικαιοσύνης, με την επαρχιώτικη νοοτροπία. Ωστόσο, το πείραμα τους παίρνει μια αναπάντεχη, θανατηφόρα εξέλιξη.

Redd Inc (2012)


http://tainies4free.getforum.net/t716-topic#12553
 Είδος Ταινίας : Horror, Thriller
Σκηνοθεσία : Daniel Krige
Σενάριο : Jonathon Green, Anthony O'Connor
Ηθοποιοί : Nicholas Hope, Kelly Paterniti, Sam Reid
Βαθμολογια : 5,6

Υπόθεση:
Η Annabelle είναι μια webcam stripper που μισεί το αφεντικό της και προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.
Κατά τη διάρκεια ενός show θα απαχθεί και θα καταλήξει αλυσοδεμένη σε ένα γραφείο μαζί με άλλους 5.Αφεντικό τους είναι ο παράφρονας serial killer Thomas Reddman (ή Redd) που πειραματίζεται στη καλύτερη συμπεριφορά των υπαλλήλων.Αυτό που πραγματικά ζητά από τους αλυσοδεμένους υπαλλήλους του – που ήταν όλοι παρόντες στη δίκη του – είναι να βρουν τον πραγματικό serial killer …ή να βρουν φριχτό θάνατο.Είναι παγιδευμένοι σε έναν κόσμο πόνου, αδύνατων προσδοκιών και προοπτικής αποτρόπαιου τέλους.
Με αυταρχικό και φαύλο τρόπο διοίκησης, ο Redd ζητά να αποκαλύψουν την αλήθεια για να εκδικηθεί.Η Annabelle θα πρέπει να επιβιώσει σε ένα εφιαλτικό περιβάλλον εργασίας, να ξεπεράσει τον Redd και να κερδίσει το εισητήριο της ελευθερίας της.


 TRAILER


The Devil's Dozen 2013


http://tainies4free.getforum.net/t715-topic#12552

Είδος ταινίας: Horror, Mystery, Thriller
Σκηνοθεσία: Jeremy London
Σενάριο: Judy Dinella, Patrick Durham
Ηθοποιοί: Eric Roberts, Jake Busey, Jeremy London

(3,6)


Υπόθεση:
Το Devil's Dozen,είναι ένα υπερφυσικό θρίλερ, όπου δώδεκα άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, παίζουν ένα παιχνίδι όπου κρίνονται από τις αμαρτίες τους.
Πρέπει να αποδεχτούν τις κακές πράξεις τους και να μετανοήσουν και κάθε 12 λεπτά, πρέπει να σκοτώσουν και από έναν.
Αυτός που θα μείνει, θα είναι με τις λιγότερες αμαρτίες και θα καταφέρει να γλιτώσει από το εφιαλτικό παιχνίδι..

Les Saveurs du Palais 2012

http://tainies4free.getforum.net/t713-topic#12550

Είδος ταινίας: Biography, Comedy
Σκηνοθεσία: Christian Vincent
Σενάριο: Etienne Comar, Christian Vincent
Ηθοποιοί: Catherine Frot, Arthur Dupont, Jean d'Ormesson
Βαθμολογια: 6,2

Υπόθεση:
Η Ορτάνς Λαμπορί, μια γνωστή σεφ από την περιοχή Περιγκόρντ της Γαλλίας, μένει κατάπληκτη όταν ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας την καλεί να αναλάβει τη θέση της προσωπικής του μαγείρισσας.
Από την θέση αυτή θα είναι υπεύθυνη για όλα τα γεύματά του, αλλά και αυτά των ιδιαίτερων προσκεκλημένων του, στο Προεδρικό Μέγαρο της Σανς Ελιζέ.
Παρόλο τον ανταγωνισμό και τη ζήλια που έχει να αντιμετωπίσει από τα μέλη της υπόλοιπης κουζίνας, χάρη στο ατίθασο πνεύμα της η Ορτάνς γρήγορα επιβάλλεται.
Η αυθεντικότητα της μαγειρικής της σύντομα γοητεύει τον Πρόεδρο, αλλά οι διάδρομοι του Μεγάρου κρύβουν παγίδες...

Extra:
Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Ντανιέλ Ντελπές, προσωπικής μαγείρισσας του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Μιτεράν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Ζαν ντ Ορμεσόν, που ενσαρκώνει τον Πρόεδρο Μιτεράν στην ταινία, δεν είναι ηθοποιός, είναι Γάλλος διανοούμενος.
Γνώριζε καλά τον Μιτεράν, με τον οποίο συζητούσαν φιλοσοφικά και θρησκευτικά ζητήματα και υπήρξε ένας από τους επικριτές του.

Οι Αταίριαστοι / On the Other Side of the Tracks (2012)

http://tainies4free.getforum.net/t712-topic#12547
Είδος ταινίας: Action, Comedy, Crime
Σκηνοθεσία: David Charhon
Σενάριο: Eric Altmayer, Nicolas Altmayer
Ηθοποιοί: Omar Sy, Laurent Lafitte, Sabrina Ouazani
96 min
Βαθμολογια : 5,7

Υπόθεση:
Ένα ξημέρωμα, κάπου στο Μπομπινί, κοντά σε μια παλιά υπόγεια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, κάποιος βρίσκει το άψυχο σώμα της Επονίν Σαλινί, της συζύγου του πανίσχυρου Ζαν-Ερίκ Σαλινί, του μεγάλου αφεντικού της Γαλλίας, που βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της κλιμάκωσης κοινωνικών ταραχών που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες εβδομάδες.
Εκείνο το πρωί, δύο κόσμοι εκ διαμέτρου αντίθετοι θα διασταυρωθούν: από την μία ο Ουσμάν Ντιακιτέ, αξιωματικός της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του Μπομπινί και από την άλλη ο Φρανσουά Μονζ, επικεφαλής της περίφημης εγκληματολογικής μονάδας του Παρισιού.
Η έρευνά τους θα τους οδηγήσει από το τα συνδικάτα του Παρισιού μέχρι το προάστιο του Μπομπινί με τις παράνομες δραστηριότητες του.
Και κάπως έτσι θα καταλάβουν ότι είναι πραγματικά «αταίριαστοι».




TRAILER
 

Things We Lost in the Fire (2007)

http://tainies4free.getforum.net/t711-topic#12540

  Είδος Ταινίας:

    Δράμα

Ηθοποιοί:

    Halle Berry
    Benicio Del Toro
    Alison Lohman

Ετος παραγωγής:

    2007

Διάρκεια:

    118 min

Υπόθεση: 

Η Audrey Burke (Halle Berry) έχασε πρόσφατα τον άντρα της, ενώ στη συνέχεια έκανε σχέση με τον Jerry Sunborne (Benicio Del Toro), τον καλύτερο φίλο του άντρα της, ο οποίος κάνει χρήση ηρωίνης και ο εθισμός του κατέστρεψε ότι ήταν σημαντικό γι`αυτόν. Η Audrey θα καλέσει τον Jerry να μείνει στο σπίτι μαζί μ`αυτήν και τα δυο παιδιά της για να μπορέσει να κλείσει τις πληγές του χαμού.


ATM (2012)

http://tainies4free.getforum.net/t710-topic#12536
Είδος ταινίας: Horror | Thriller
Βαθμολογία: 4.6/10 (13,111)

Σκηνοθεσία: David Brooks
Σενάριο: Chris Sparling
Ηθοποιοί: Alice Eve, Josh Peck, Brian Geraghty, Aaron Hughes
Πρεμιέρα (US): 06/04/12
Χώρα παραγωγής: USA | Canada

Υπόθεση:
Τρεις συνάδελφοι πηγαίνουν αργά το βράδυ σε ένα ATM για να σηκώσουν χρήματα. Χωρίς να καταλάβουν το πώς συνέβη, βρίσκονται να μάχονται για τη ζωή τους όταν αιχμαλωτίζονται από έναν άγνωστο άντρα.

 
Copyright © 2014. ΤΑΙΝΙΕΣ & ΣΕΙΡΕΣ - All Rights Reserved

back to top